Stora studion

60kvm, scen (4x2,3m), elpiano, wifi, 60 klaffstolar, 1 ståbord, 1 stort konferensbord, flertalet mindre bord, 2 fåtöljer, ljudanläggning/PA (2 aktiva högtalare, mixerbord med 6 kanaler, 4 mikrofoner).

Det ingår nyckel, larm, wifi, skrivare för mindre utskrifter, städning, kaffe och te (för upp till 10 personer), tillgång till kontorsplats, lounge, kök och toalett i samband med bokning.

320kr/tim för upp till 20 personer
480kr/tim 20-60 pers
Alla priser ex moms

Lilla studion

7kvm ljudisolerat rum med podcasthörna och mikrofoner, elpiano, spegel, wifi, notställ, högtalare, mikrofon, studiostativ, studiomickhållare, mobilt sångbås och studiomikrofon.

Det ingår nyckel, larm, wifi, skrivare för mindre utskrifter, städning, kaffe och te, tillgång till kontorsplats, lounge, kök och toalett i samband med bokning.

Timpris: 160 kr/tim
Lilla paketet: 1200kr - 10 tim/mån
Mellanpaketet: 2640 kr - 24tim/mån
Stora paketet: 3840kr - 40tim/mån
Alla priser ex moms

Replokal

Studio19Sthlm erbjuder stans fräshaste replokal. Med närhet till allt, bra resturangutbud utanför dörren, dagsljus i lokalen och den fina loungen är Studio19Sthlms replokal hett eftertraktad av svenska band och artister.

Replokalen är på 60kvm med en scen (4x2,3m). Tillhörande replokalen är en stor, ljus och härlig lounge med soffor och soffbord. Även tillgång till kök och toalett. Kaffe, té och wifi ingår såklart! Det finns även möjlighet att hyra ett mindre, ljudisolerat rum vägg i vägg om behov finns att repa två saker parallelt.

För mer info och pris hör av dig till Simon Liljeblad.


"Skapande i luften"

”Ett trivsamt ställe! Det är skapande i luften.Trevliga människor inom olika kreativa områden vistas där. Jättebra kommunikationer med buss utanför! Jag trivs och adepterna trivs”. 

- Ingeborg Axner-Franzén, Ledare för Flöjtakademin

"Skönt häng"

Studio19Sthlm är ett jättetrevligt space tycker jag. Skönt häng verkar ni ha!
- Tove Styrke

"Jättefin lokal"

 Jag är här på Studio19Sthlm och repar med nya bandet. Vi ska ut på turné om en månad. Det är jätte bra att repa här! Det är en jättefin lokal, väldigt fint område här också på Roslagsgatan. Mycket restauranger och trevliga affärer och sådär. Jag vill rekommendera att komma hit och repa!
- Plura